• UA

  • EN

  • UA

  • EN

Illustration

КАТЕДРАЛЬНІ ДЗВОНИІІІ Великодній фестиваль хорової музикиВІДБУВСЯ!!!

Скільки сьогодні світ говорить про Україну! Як часто тепер в мистецькому міжнародному просторі звучать українські мотиви рідних нам авторів!Та скільки залишається ще невідомої нам української музики навіть тут, де патріотизм та любов до Батьківщини процвітає.
Цьогоріч в умовах війни в Україні наш фестиваль вкотре став осердям українства, ще більше заявив про багатющу українську культуру. Ми, в тилу, маємо дві цілі: гордо свідчити про Україну цілому світовому суспільству та невтомною працею кожного на своїх місцях допомагати українському війську щохвилини наближатись до перемоги.
Щиро дякуємо всім хто долучився до організації та підтримки фестивалю!
Диригенти, хористи, композитори, музиканти, організатори, глядачі, наше найхоробріше військо - всі ми разом, своєю щоденною працею і вірою, доводимо, що нас не зломити!
Нехай українська академічна хорова музика переможно лунає на найрізноманітніших сценах світу, звіщаючи радісну вістку, що: Воскрес Христос! - Воскресне Україна!/ Володимир Рудницький /директор фестивалю,Голова правління Івано-Франківського обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки,диригент та художній керівник камерного хору Воскресіння

ПРОГРАМАФЕСТИВАЛЮ 2023

Програма фестивалю 2019

Програма фестивалю 2018

Проєкт реалізовано

Illustration

УКРАЇНСЬКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВАІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МИТРОПОЛІЯ

Illustration

Національна всеукраїнськамузична спілка

Illustration

Національна всеукраїнська музична спілкаІвано-Франківське обласне відділення

Illustration

Івано-Франківська міська радаДепартамент культури

Illustration

камерний хорВОСКРЕСІННЯ

Слідкуйте за фестивалем в соцмережах

Підписуйтеся на офіційні сторінки та будьте в курсі актуальних подій фестивалю